Termeni si conditii

 

CENTRAS – Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale, denumit generic in cele ce urmeaza CENTRAS, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.e-agora.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

CENTRAS isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.e-agora.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
 
Definitii

 1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 3. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 4. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 5. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 6. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
 7. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 8. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
 9. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare. 

Colectarea de date cu caracter personal

CENTRAS poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau alte produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat. 
 2. Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs. 
 3. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. 
 4. Pentru a ne asigura ca site-ul contine informatii relevante pentru nevoile dumneavoastra. 
 5. Pentru a ne asigura ca va oferim serviciile solicitate 
 6. Pentru a mentine si imbunatati securitatea site-ului. 
 7. Pentru a va informa asupra noilor servicii si produse CENTRAS sau ale tertilor, daca ati acceptat sa primiti astfel de mesaje. 
 8. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

CENTRAS colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.
CENTRAS poate folosi cookies in cadrul site-ului, stocand temporar date cu caracter personal, in urmatoarele scopuri:
•  Pentru a imbunatati securitatea accesului.
•  Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.


Colectarea datelor cu caracter confidential pe site-ul e-agora.ro:

Aveti posibilitatea de a beneficia de o parte din serviciile oferite de portalul e-agora fara a furniza nicio informatie cu caracter confidential. Pentru a utiliza o parte din facilitatile site-ului va trebui sa va creati un cont de utilizator, fie ca persoana fizica, fie ca reprezentant al unei organizatii. Utilizarea acestor facilitati este la latitudinea dumneavoastra.
Ca utilizator persoana fizica, va trebui sa furnizati numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, precum si numarul dumneavoastra de telefon. Ca utilizator reprezentant al unei organizatii este necesar ca, in afara informatiilor mentionate mai sus, sa furnizatii si informatii despre organizatia dumneavoastra – numele, numarul de telefon, domeniul de activitate, website si adresa de email.
Utilizarea datelor cu caracter confidential
CENTRAS recunoaste si apreciaza utilizarea responsabila a informatiei colectate pe acest site. Fara consimtamantul dumneavoastra CENTRAS nu va va comunica informatii legate de produsele, serviciile si ofertele speciale CENTRAS, exceptand informatiile legate exclusiv de utilizarea serviciilor e-agora.
CENTRAS poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale CENTRAS si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
CENTRAS nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

CENTRAS poate colecta informatii despre utilizarea acestui site, precum serviciile folosite si numarul de utilizatori unici/zi. Aceste informatii sunt colectate intr-o forma agregata/statistica, fara a exista identificarea utilizatorului.
CENTRAS poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

•  realizarii de analize/rapoarte;
•  realizarii de informari;
•  publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre CENTRAS

Securitatea datelor colectate

CENTRAS utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate angajatilor si proceduri de lucru , pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.
N.B.
Informatiile postatate sub eticheta “Public” sunt disponibile tuturor utilizatorilor.

Legaturi externe

Site-ul pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului CENTRAS, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de CENTRAS.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre CENTRAS si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CENTRAS. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul CENTRAS.

Contact

CENTRAS (Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale)
17 Maresal Averescu Str, Et. 3, Sector 1,
011454, Bucuresti, ROMANIA
Tel: +4021 223 00 10, +4021 223 00 11
Fax: +4021 223 00 12
E-mail: office@centras.ro
Web: http://www.centras.ro

Logare utilizatori

Creeaza cont utilizator

Creeaza contul tau de asociatie si beneficiaza gratuit de toate facilitatile sistemului eAgora
Forumular de inscriere
Solutie web TreeWorks